Welkom, culturele ondernemers!

We zijn er al een hele tijd mee bezig en eindelijk mogen wij het onthullen: Er is een schenkkring speciaal voor ondernemers in de culturele en creatieve sector!

AOV Fonds Kunst en Cultuur

Vanaf vandaag kun je je aanmelden voor AOV Fonds Kunst en Cultuur. Beeldend kunstenaars, podium kunstenaars, schrijvers, fotografen, journalisten, musici, acteurs, camera mensen, film- en tv-makers, edelsmeden, designers… Iedereen die werkzaam is in de culturele en creatieve sector kan hier aan mee doen!

Met elkaar, voor elkaar

AOV Fonds Kunst en Cultuur is tot stand gekomen op initiatief van BOK Beroeps Organisatie Kunstenaars. SamSam Servicebureau faciliteert dit initiatief. Het fonds richt zich op alle mensen die werken in de culturele en creatieve sector. Door middel van een onderlinge schenkkring worden zij die ziek zijn de eerste twee jaar voorzien van een inkomen. 

Schenkkring voor creatieve ondernemers

BOK heeft de schenkkring voor creatieve ondernemers mede ondernomen omdat de huidige Corona crisis maar al te duidelijk heeft laten zien dat het wegvallen van inkomen rampzalige gevolgen kan hebben. Je zult immers maar ziek worden en totaal geen inkomen hebben omdat je als ZZP’er werkzaam bent in de culturele sector. Maar nu is er dus een AOV schenkkring speciaal voor ondernemers in de culturele en creatieve sector!

Het initiatief is ondergebracht in een Stichting, een organisatie vorm die geen eigenaar kent en niet uit is op winst.

Ook een eigen schenkkring oprichten?

Ook voor uw doelgroep kunnen wij een schenkkring inrichten. Helemaal naar uw eigen wensen. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.