Cadeautje geven, cadeautje krijgen

Onder deze titel hebben wij een ambassadeursprogramma ontwikkeld waar iedere kring gebruik van kan maken. De essentie: als nieuwe deelnemers een unieke ambassadeurscode gebruiken bij de start van hun deelname, krijgen zij volledig geautomatiseerd korting op de contributie (gratis maanden). De ambassadeur zelf, dus de deelnemer die zijn code aan anderen geeft, krijgt bij gebruik van die code ook korting. En die korting loopt op: bij het 1ste lid 1 gratis maand, bij het 2de lid 2 gratis maanden, bij het 3e lid 3 gratis maanden, enzovoort.

De vereniging SamSamkring Zakelijk 1 heeft deze pagina gemaakt met uitleg. Hier kan een deelnemer laagdrempelig een email versturen naar bekenden. Er is een standaard document met de voorwaarden van het programma.

Indien een deelnemer in de portal inlogt, is op het openingsscherm deze informatie zichtbaar.

Door op de knop “Stuur een cadeautje” te klikken wordt het e-mail programma van de gebruiker geopend en staat er een standaard e-mailbericht met verwijzing naar de website klaar.

Het servicebureau voorziet haar klanten / schenkkringen van de infographic in eigen huisstijl en de button in bijpassende kleuren. De link naar de website dient aangeleverd te worden.