Uw eigen label

Grey label

Uw organisatie houdt onder uw eigen label / naam samen met de vereniging SamSamkring Zakelijk I een schenkkring in stand. De communicatie naar uw doelgroep heeft uw eigen ‘look and feel’. U volgt de voorwaarden van SamSamkring Zakelijk I. Deelnemers van uw organisatie hebben inspraak bij aanpassing van voorwaarden (statuten of reglement). Uw organisatie wordt formeel lid van de vereniging als “linking pin”.

De schenkingen van de deelnemes kunnen via individuele bunq rekeningen of de Zakelijke Beheerrekening van Stichting AOV voor Vakmensen wordt beheert.

Een grey label kan op verzoek worden omgezet in een white label.

White label

Een white label schenkkring is een eigen schenkkring, speciaal voor uw doelgroep. U bepaalt volledig op welke wijze de schenkkring wordt ingericht en van welke diensten van het Servicebureau u gebruik gaat maken. U kunt alle communicatie in het kader van de schenkkring aanpassen naar eigen inzicht.
SamSam Servicebureau helpt u bij het maken van de inrichtingskeuzes.

De schenkingen kunnen worden afgehandeld via bunq rekeningen of een zelf te organiseren Zakelijke Beheerrekening van de Rabobank (via een onafhankelijke Stichting die rekening beheert).

U dient met minimaal 40 deelnemers te starten