SamSamkring Zakelijk I
Sinds juli 2018 is de vereniging SamSamkring een klant van het Servicebureau. Ter illustratie staat hier de wijze waarop de schenkkring is ingericht en hoe wij de vereniging verder ondersteunen.

Instroom
Voordat ondernemers deel kunnen nemen aan de schenkkring wordt in een persoonlijk gesprek via de computer (Microsoft Teams) gekeken naar de financiële onderbouwing. Een deelnemer kan maximaal 80% van zijn inkomen uit onderneming aan schenkingen ontvangen bij arbeidsongeschiktheid.

Ziekmeldingen
Ziekmeldingen worden door het Servicebureau doorgegeven aan de arbodienst Bureau Streefkerk. I.v.m. de privacy staat alle inhoudelijke informatie over de ziekte in het systeem van de arbodienst en de arboarts.

Spaarbedrag
Bij de vereniging zijn inkomens tussen € 1000 en € 4000 mogelijk (traploos).
Het spaarbedrag dat deelnemers maandelijks inleggen is 4,5% van het gewenste inkomen.
De maximale buffer is 12 maanden. Het overschot wordt gestort op een rekening naar keuze van de deelnemer.

Verenigingsmanagement
Het Servicebureau faciliteert de vereniging met het opstellen van de jaarrekening, organiseren van de (digitale) ALV, en debiteurenbeheer.

Website
Het servicebureau heeft de website www.samsamkring.nl voor de vereniging ontwikkeld en heeft deze site ook in beheer. Het is voor klanten van het Servicebureau mogelijk deze site te klonen en aan te passen aan eigen voorkeuren.Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Roland Blaauw (roland@samsamservicebureau.nl of 06-43029595).