AOV Fonds Kunst en Cultuur
Sinds augustus 2020 is de stichting “AOVFonds Kunst en Cultuur” een klant van het Servicebureau. Hieronder leest u hoe de schenkkring is ingericht en hoe wij de stichting ondersteunen.

Instroom
Voordat ondernemers deel kunnen nemen aan de schenkkring wordt in een persoonlijk gesprek via de computer (teamviewer) gekeken naar de financiële onderbouwing. Een deelnemer kan maximaal 80% van zijn inkomen uit onderneming aan schenkingen ontvangen bij arbeidsongeschiktheid.

Ziekmeldingen
Ziekmeldingen worden door het Servicebureau doorgegeven aan de arbodienst. I.v.m. de privacy staat alle inhoudelijke informatie over de ziekte in het systeem van de arbodienst en de arboarts.

Spaarbedrag
In de schenkkring zijn inkomens tussen € 1000 en € 4000 mogelijk (traploos).
Het spaarbedrag dat deelnemers maandelijks inleggen is 4,5% van het gewenste inkomen.
De maximale buffer is 24 maanden. Het overschot kan daarna worden gestort op een rekening naar keuze van de deelnemer.

Management
De stichting vormt samen met SamSamkring Zakelijk I een schenkkring. Het Servicebureau faciliteert de stichting en doet het management van de vereniging (opstellen van de jaarrekening, organiseren van de (digitale) ALV, en debiteurenbeheer).

Website
De opdrachtgever en het Servicebureau hebben samen de website https://aovfondskunstencultuur.nl/ voor de stichting ontwikkeld.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Roland Blaauw (roland@samsamkring.nl of 06-43029595).