We doen het samen
Ons product is niet iets wat zich makkelijk verkoopt. Als u kiest voor SamSam Servicebureau dan gaan we een samenwerking aan die echt moet passen. We nemen de tijd om u te leren kennen en geven u inzicht in wie wij zijn. Wij hebben onze sporen als professionals verdient in het goed organiseren van zaken. Meer concreet, we hebben de afgelopen jaren op het vlak van projectmanagement, kwaliteitsmanagement en procesmanagement ons brood met beleg verdiend. We weten dus hoe we zaken professioneel moeten regelen om tot een goed product te komen. Dat hebben we met SamSamkring ook gedaan. Wij gaan niet kort door de bocht en kiezen niet standaard de makkelijke weg. Ons product is te belangrijk om er halfslachtig mee om te gaan, het gaat om het welzijn van mensen. En dat hangt mede af van hoe goed wij ons werk doen. Dat doen we niet half, dat doen we gewoon goed!

Leren kennen
We hebben alle bouwstenen in ons bezit voor het inrichten en beheren van professionele AOV schenkkringen. U als klant heeft veel mogelijkheden en wij kunnen u helpen de keuzes te maken die het best passen bij uw doelgroep. Na het eerste verkennende gesprek gaan we, bij een wederzijds goed gevoel, samen bouwen aan het product dat het beste bij uw doelgroep past. Dit kost ons tijd en het kost u tijd want wij gaan niet over 1 nacht ijs.

Kosten
Wij geloven in loon naar werken. Naast de basiskosten voor onze dienstverlening zijn de overige kosten gerelateerd aan wat wij voor u en uw doelgroep doen. Doen we weinig dan betaalt u weinig, doen we veel dan betaalt u meer.Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Roland Blaauw (roland@samsamservicebureau.nl of 06-43029595).