Controle resultaat uit onderneming…

Er is afgesproken dat we het resultaat uit je onderneming zouden controleren. Je dekking bij de schenkkring mag maximaal 80% zijn van het resultaat uit je onderneming. Op deze pagina staat een korte uitleg hoe je dit kan regelen, je kan het met een afspraak en zonder een afspraak regelen, aan jou de keuze!

Zonder afspraak

Als je je boekhouder dit formulier laat invullen dan kan je, zodra je zelf het ingevulde formulier via de e-mail hebt ontvangen (gaat automatisch) gewoon even bellen met het servicebureau (030 2272620) om dit te bespreken.

Wil je er alsjeblieft wel voor zorgen dat je boekhouder het e-mailadres gebruikt waarmee je in ons systeem geregistreerd staat?

Met afspraak

Als je zelf wilt laten zien wat het resultaat van je onderneming is, dan kan je via onderstaande agenda een online-afspraak maken om je inkomen bij arbeidsongeschiktheid aan te passen. We maken hierbij gebruik van Microsoft Teams, de link naar het Teams overleg krijg je dan automatisch toegestuurd. Met Microsoft Teams dien je vervolgens je computer scherm te delen zodat wij kunnen zien wat het (recente) resultaat van je onderneming is.

Gebruik bij het maken van de afspraak a.j.b. het e-mailadres zoals dat bij ons bekend is!