Dekking aanpassen

Als deelnemer aan je schenkkring kan je iedere maand het afgesproken inkomen bij arbeidsongeschiktheid (je dekking) aanpassen. Het bedrag ligt tussen de € 1000 en € 4000 en jouw maximum is 80% van het resultaat uit je onderneming. Op deze pagina staat een korte uitleg hoe je dit kan regelen, je kan het met een afspraak en zonder een afspraak regelen, aan jou de keuze!

Verder kan je je dekking alleen verhogen als je op dit moment niet arbeidsongeschikt bent of weet dat je arbeidsongeschikt gaat raken.

Zonder afspraak (gratis)

Als je je boekhouder dit formulier laat invullen dan kan je, zodra je zelf het ingevulde formulier via de e-mail hebt ontvangen (gaat automatisch) gewoon even bellen met het servicebureau (030 2272620) om je dekking aan te passen.

Wil je er alsjeblieft voor zorgen dat je boekhouder het e-mailadres gebruikt dat je bij ons gebruikt om in de portal in te loggen?

Met afspraak (€25 administratiekosten)

Als je zelf wilt laten zien wat het resultaat van je onderneming is, dan kan je via onderstaande agenda een online-afspraak maken om je inkomen bij arbeidsongeschiktheid aan te passen. We maken hierbij gebruik van Microsoft Teams, de link naar het Teams overleg krijg je dan automatisch toegestuurd. Met behulp van Microsoft Teams kan je je scherm delen en kan je op je computer laten zien wat het resultaat van je onderneming is. Na het betalen van de factuur passen we je dekking aan in het systeem.

Gebruik bij het maken van de afspraak a.j.b. het e-mailadres zoals dat bij ons bekend is!